IQOS Proefmaand Voorwaarden

Deze voorwaarden zijn een aanvulling op onze Algemene Verkoopvoorwaarden, te vinden op https://d2v99q5k9xm6bq.cloudfront.net/legal/Algemene_verkoopvoorwaarden.pdf

Om te kunnen deelnemen aan de IQOS Proefmaand moet u minstens 18 jaar oud zijn en in Nederland wonen. U mag maximaal één toestel huren.

De huurperiode bedraagt één maand, de huurprijs bedraagt € 9, -. Na het verstrijken van de huurperiode heeft u de keuze om het toestel te retourneren of om het te kopen voor € 49, -.

Wanneer u besluit het apparaat te retourneren, kunt u de doos voorzien van het bijgevoegde retourlabel afgeven bij een GLS PakketShop naar keuze.

Als u het toestel graag wenst te behouden, kunt u het bedrag van € 49, - betalen via de betalingslink die u via de e-mail van ons ontvangt na verloop van de huurperiode.

Schade aan of defect van het toestel dient onmiddellijk aan ons gemeld te worden. Wij zullen samen met u naar een oplossing zoeken. Bij diefstal of opzettelijke schade aan het toestel behouden wij ons het recht voor om het bedrag van € 49, - bij u in rekening te brengen.

Indien u vragen heeft kunt u ons contacteren op iqos.com, iqos-care.nl, of 0800 9900000

By continuing, you agree to the transmission of your information to the United States, which may have different laws regarding data collection and privacy than the country from which you provided such data

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »